Wat als we honger hebben?

Ontbijt en diner kunnen jullie voor een kleine prijsje bij de reis inboeken. Voor de lunch ben je zelf verantwoordelijk maar gelegenheid genoeg onderweg. Liever alle maaltijden zelf regelen is natuurlijk ook leuk. Ga lekker met je gasstelletje op de camping aan de slag en neem de luxe van elke avond uit eten te gaan.

Moeten we de routes rijden

Het is voor iedereen vakantie dus ook voor jullie. Is er onderweg iets wat jou doet besluiten een andere route te nemen is dit uiteraard prima. Onze routes laten we zoveel mogelijk langs de mooiste weggetjes en bezienswaardigheden te leiden, maar afwijken voor wat voor reden dan ook is geen enkel probleem. Let wel op … Lees meer

Welke auto nemen we mee?

Dit is een uiteraard afhankelijk van het te besteden budget. Bij een kleine portemonnee neem je gewoon je eigen auto mee. Pimp deze een beetje met wat stickers en klaar ben je. Na de tocht föhn je de stickers er zo weer af, of niet natuurlijk!!!! Bij een iets groter budget zeggen wij koop een … Lees meer

Pech onderweg

Het is vrij om te kiezen voor elke vorm van aanvullende verzekeringen en/of pechhulp. De organisatie voorziet hier niet in. Wel is er natuurlijk onderling de ongeschreven regel om te stoppen als er een runner met pech onderweg staat. Vergeet niet dar hiermee een grote prijs te verdienen is.

Op de camping

Op de campings waarvan wij gebruik maken gedragen wij ons als gasten. Natuurlijk drinken we een biertje en natuurlijk zorgen we voor gezelligheid. Maar we respecteren de huisregels van de camping en dus ook de nachtrust.